30 dates voor thuis!

#LekkerSamen nog dichter naar elkaar groeien


  • direct beginnen met daten in je eigen huis!
  • 30 dates direct uit te voeren
  • op een speelse manier je relatie upgraden
  • minder streamen meer liefde
  • heerlijk genieten van samen leuke dingen doen
50%
Ja ik ontvang graag waardevolle liefdespost♥
Je informatie is veilig bij ons!
Gratis Download

Net een hele leuke date gedaan! Weer eens wat anders dan op de bank :)

John, Alsmeer

GEEN ZORGEN MEER OVER LEUK GENOEG ZIJN VOOR JE LIEF!

De dates die je in dit e-book vindt zijn geselecteerd uit ons grotere dateplan. Ze zijn er speciaal op gericht een aantal specifieke relatieonderdelen te versterken en zijn zonder drempel thuis uit te voeren. 


Om jullie kennis te maken met de kracht van het blijven daten hebben we gekozen voor dates met de onderwerpen elkaar (nog) beter leren kennen, speelsheid, verbinden, empathie, samenwerken, intimiteit, vertrouwen, tijd, en romantiek.


Helemaal gratis!


Over mij: Ik ben zelf dol op liefde en super gelukkig getrouwd met de allerliefste! Als ondernemer richt ik mij op alles wat met liefde te maken heeft. Het maakt mij blij maar nog belangrijker heel veel anderen ook! 

Liefde = blijven daten! 

LekkerSamen daten, lekker thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Perfect wanneer jullie geen zin of geen mogelijkheid hebben om nog een extra moment de deur uit te gaan en tegelijk wel zin hebben in echte tijd voor elkaar!


Blijf elkaar uitdagen en liefhebben door samen speels de liefde te vieren♥


50%
Ik ontvang graag meer liefdesnieuws van jullie♥ En ik kan mij altijd uitschrijven, wanneer ik dat wil.
Jouw informatie is veilig bij ons. Wij verkopen jouw gegevens nooit door aan andere partijen!
Download gratis!