Page content

article content

Chocolade fondue @ home

Nadat ik de kinderen naar school gebracht had, werd ik thuis opgewacht door mijn vriend. Hij had een verrassing voor me. Binnengekomen rook het heerlijk zoet. Ik zag dat hij een chocolade fondue met allemaal lekkere stukjes fruit klaar had gezet 🙂Thuis daten, chocolade fondue, je lief romantisch verrassen

Wat een leuke manier om verrast te worden! Echt niet verwacht op dat specifieke moment (natuurlijk weet je wel dat er iets aan zit te komen als je dit spel speelt).

We hebben genoten! En nu is het mijn beurt 🙂 Ik moet nog een paar dagen wachten voor ik weet wat mijn opdracht is!

Comment Section

0 reacties op “Chocolade fondue @ home

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.