Hotel met bubbelbad, wat een goed idee!
06 januari 2022 
in Duur

Hotel met bubbelbad, wat een goed idee!

Eigenlijk was ik zelf aan de beurt om mijn vriend te verrassen. Door een heerlijk leven met mijn vriend en 2 kinderen, een drukke baan en ook nog een sociaal leven, hebben we niet echt zeeën van tijd over;) Eigenlijk is dit mezelf indekken, ik was gewoon nog niet aan de verrassing voor mijn vriend toegekomen. Op zich is dat niet erg. We hebben afgesproken de dates in onze eigen beschikbare tijd te doen. Maar goed, dan was ik natuurlijk nog steeds aan de beurt.

Op een vrijdagmiddag had mijn vriend, zonder dat ik het wist, een logeeradres voor de kinderen geregeld. En op het moment dat ik me klaar wilde maken om de kinderen van de opvang te halen, zei hij mij dat ik ze niet op hoefde te halen.. Even snapte ik niet wat hij bedoelde, tot het me begon te dagen! ‘Wat zal ik dan doen?’ vroeg ik. ‘Je tas inpakken, we gaan ergens naar toe waar het warm is en we zijn pas morgen weer terug. Kleding heb je niet echt nodig maar als je toch iets aan wil trekken dan stem ik voor iets met kant.’

Wat spannend! Eigenlijk kan ik niet zo goed tegen verrassingen maar ik vind de verrassingen van mijn vriend wel altijd heel leuk!

Toen ik klaar was met inpakken en ik de voordeur uit wilde lopen – daar waar de auto geparkeerd stond – zei mijn vriend ‘we gaan er achter uit, we nemen de fiets’ Huh? Met de fiets? Waar gaan we dan naar toe? Dat zie je vanzelf wel 🙂 Volg mij maar.

verrassing vriend hoteldate lekker samen verrassingsspel

Ik haalde me van alles in mijn hoofd en pas op het moment dat we midden in het centrum stopten voor een chique hotel, wist ik het zeker: We hebben een nacht samen in dit hele gave hotel! Zo’n hotel waar je misschien al wel 1000x langsgefietst bent en altijd dacht dat dat zo’n hotel voor anderen was. Daar gingen wij nu daten!

Bij binnenkomst werd ik meteen naar de kamer geloodst door mijn vriend. De kamer zag er super romantisch uit! Die middag had hij al ingecheckt en de kamer in opperste romantische staat gebracht: Kaarsjes bij het bad en (alcoholvrije)bubbels met chocolade, vers fruit en zelfs rozenblaadjes 🙂

Het was een heerlijke avond en nacht! Ik ben nog aan het nagenieten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen