Het verrassingsspel

Elke maand nieuwe avonturen en verrassingen voor elkaar

(Digitaal product)

Wat gaan jullie doen?

Om de 4 weken verrassen jullie elkaar door een opdracht uit te voeren. De opdrachten krijgen jullie te zien in je persoonlijke digitale omgeving van het verrassingsspel.


Daar vind je ook het thema die maand én de allerleukste datetips die op het internet te vinden zijn rondom dat thema en dus ook om jouw opdracht mee uit te kunnen voeren. De opdracht kun je romantisch, spannend of pikant interpreteren. Je kiest zelf waar je op dat moment het meest zin in hebt. 

Je hebt vier weken om jouw opdracht uit te voeren. Je lief krijgt ook om de 4 weken toegang tot een nieuw thema met een nieuwe opdracht en datetips. Uiteraard is er iedere maand een ander thema en een andere opdracht. Zo verrassen jullie elkaar elke vier weken, om en om.

Bij alle opdrachten zijn voorbeelden die je kant en klaar kunt gebruiken. Je kunt ook al je creativiteit inzetten om er een hele persoonlijke verrassing van te maken.


Wij hebben 20 maanden aan verrassingen klaar staan. Maar jullie bepalen zelf hoe lang jullie het spel spelen. Je kunt namelijk maandelijks opzeggen.

Dit is een super waardevolle en leuke manier om nog dichter bij elkaar te komen en nog veel meer avonturen te beleven dan jullie al gedaan hebben!


Spanning, lief zijn, ontdekkingen doen en blijven spelen met elkaar. Dat is waar het om draait bij het verrassingsspel!

P.s. Wil je het verrassingsspel kado doen aan een stel? Dat kan! Na betaling kun je de gegevens van de spelers van het spel invullen of bij de opmerkingen op de betaalpagina even schrijven dat je het spel graag kado wil doen. Dan sturen wij per e-mail de uitprintbare waardebon naar je toe. 

Wat anderen vinden..

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Een boost voor onze relatie

Dit is een nieuwe manier om onze relatie een boost te geven. Wij vinden het echt een leuk concept!

Sarah en Dave

 • Nog meer leuke dingen om voor elkaar te doen!

  Wij hadden eigenlijk al leuke dingen genoeg die we samen deden vonden we, maar het Verrassingsspel tilt het helemaal naar een ander niveau! Je krijgt gewoon nog meer zin om allemaal leuke dingen samen en voor elkaar te doen. En de suggesties zijn van makkelijk en goedkoop tot alles uit de kast en gewoon eens doen! Super!

  Zwaantje en Anna

 • Een aanrader

   Zeker! Absoluut! Vind t spel een superleuk om te spelen! En mijn vriendin natuurlijk ook, haha

  Ties

 • Veel lol!

  Veel uiteenlopende, goed beschreven opties. Er sijpelt ook geen oordeel door in de beschrijvingen. Wij hebben veel lol tot nu toe.

  Endra

  • Veel extra aandacht voor elkaar
  • Samen nieuwe avonturen beleven
  • Elke 4 weken elkaar om en om verrassen
  • Kant en klare voorbeelden voor de uitvoering
  • Ontzettend veel leuke datetips- voor binnen en buitenland
  • Zelf kiezen welke opdracht het best bij het moment past
  • Heel veel fun tijdens de uitvoering van de opdrachten
  • Nog jarenlang datetips voor momenten dat jullie het zelf even niet meer kunnen bedenken

  • Nog meer over elkaar te weten komen
  • Goede combinatie tussen romantiek en seks
  • (Nog) meer zin krijgen in elkaar
  • Nog meer creativiteit in de slaapkamer
  • Elkaar echt zien
  • Heel erg lief zijn voor elkaar
  • Samen herinneringen en bijzondere momenten opbouwen die jullie nooit meer vergeten!
  • Door het spel te spelen worden jullie gestimuleerd om grenzen verleggen binnen jullie relatie <3 

  Wat kost deelname aan het verrassingspel?

  Deelname aan het verrassingsspel kost jullie samen €9,97 per maand. De eerste maand mogen jullie het spel voor €1,00 uitproberen.


  Je kunt daarna elke maand gewoon weer opzeggen. Wanneer je opzegt, maken wij een e-book voor je klaar met datetips die jullie tot dan toe al hebben gekregen.


  Of je kiest voor een eenmalig bedrag van €90,- waarmee je een jaar lang meespeelt.  Je ontvangt dan 2 maanden gratis. Na dat jaar ontvangen jullie alle datetips van een heel jaar in een e-book!

 • Hoe zit het dan precies?

  Wat kost het lidmaatschap na de eerste maand en kan ik gemakkelijk opzeggen?

  Het lidmaatschap kost €9,97 per maand (voor jullie samen) waarbij je de 1e maand voor slechts €1,00 met de opdracht en het thema van maand 1 mee mag doen.


  Valt het spel jullie toch tegen? Stuur dan een e-mail naar info@verrassingsspel.nl en wij storten je 1 euro direct weer terug op je rekening. Daarna is maandelijks opzeggen mogelijk.


  Of je kiest voor een eenmalig betaling van €90,- voor 1 jaar meespelen. Jullie ontvangen dan 2 gratis maanden!

  Als het spel jullie binnen 30 dagen toch niet bevalt (je hebt dan de inhoud van de eerste twee maanden gezien) dan krijg je je aankoopbedrag gewoon volledig teruggestort. 

  Zijn er nog verborgen kosten?

  Nee! Voor het lidmaatschap geldt: De eerste maand is echt maar 1 euro en de vervolgmaanden kosten echt maar 9,97 euro per maand (maandelijks opzegbaar) En anders heb je voor het hele jaar betaald. Ook daar komen geen kosten bij.


  De verrassingen die jullie voor elkaar bedenken kunnen wel geld kosten. Maar die kosten heb je zelf in de hand. Wij geven voor iedere opdracht tips voor zowel gratis verrassingen als dates die wel geld kosten. 

  Krijgen we toegang tot alle thema's en opdrachten?

  Iedere maand krijgen jij en je lief toegang tot de volgende maand met bijbehorende opdracht en het thema. Als het "jouw" maand is om te verrassen, zie jij alles over het thema en de opdracht en je lief (natuurlijk) niet. De volgende maand is dit andersom.


  Je houdt altijd toegang tot de date-tips van de maanden dat je lid bij ons bent. Besluiten jullie te stoppen, dan ontvang je een handig overzicht in een e-book tot waar je bent gebleven. Je houdt dus voor de rest van je leven toegang tot de verschillende suggesties die in het spel voorkomen, waarmee jullie elkaar - ook jaren later - mee kunnen blijven verrassen! 

  Waarom zou ik lid worden? Ik kan toch zelf ook Googlen naar date tips?

  Ja, dat klopt! Het Google gedeelte kun je zelf ook prima doen. Wat het meedoen aan het verrassingsspel je meer oplevert, is het van elkaar weten dat jullie samen op avontuur zijn. Dat jullie om en om echt aandacht aan elkaar besteden en iets heel liefs, leuks, tofs, romantisch, (ont)spannends of juist pikants voor elkaar aan het 'regelen' zijn.


  Daarnaast hebben we zelf ervaren dat je op het moment van een spontane actie, toch net niet op de allerbeste ideeën kunt komen voor een date of verrassing. Onze date en verrassingstips gaan je zeker weten uren aan speurwerk op Google besparen!

  100% fun garantie

  Wanneer je investeert in Het Verrassingsspel willen we graag dat je tevreden bent. Omdat digitale producten niet geretourneerd kunnen worden, maar wij alleen tevreden klanten willen hebben, geven we een 100 % NIET GOED - GELD TERUG garantie als je binnen 30 dagen na lidmaatschap om wat voor reden dan ook niet tevreden bent. Stuur ons dan een e-mailtje en je ontvangt je aankoopbedrag direct van ons terug!

  Ik ben niet lesbisch, is dit ook voor mij?

  Ja natuurlijk! Het Verrassingsspel is er voor iedereen. Het is niet gender-bepaald, dus iedereen is welkom.

  Zin om samen met je lief op avontuur te gaan?

  Wil je het verrassingsspel als cadeau geven?

  Waardebon 1 jaar verrassingsspel

  De waardebon is direct uit te printen. Naast een heel tof liefdescadeau ook nog eens handig lastminute beschikbaar ;)